RADIET SAVU UNIKĀLO SULU

Radiet savu unikālo sulu bez konservantiem, kādu neatradīsiet nevienā veikalā!

Ābolus var sajaukt ar ko vien vēlaties, kā rezultātā iegūsiet paši savu unikālo sulu. Jūs varat uzlabot sulu, sajaucot ābolus ar ķirbjiem, burkāniem vai apelsīniem. Ābolu un citu dārzeņu/ogu/augļu attiecībai nevajadzētu pārsniegt 1/5. Piemēram: 2 maisi ābolu un pus maiss ķirbju vai burkānu.  Burkānus pieņemam tikai mizotus. Āboliem jābūt tīriem, bet īpaša tīrīšana nav nepieciešama. Arī burkāniem ir jābūt tikai nomazgātiem, nav nepieciešams tos tīrīt. Ķirbjiem ir jābūt sagrieztiem kulaka lieluma gabalos, tīrīt nav nepieciešams. Apelsīnus mēs iesakām apliet ar verdošu ūdeni, miza nav jāmizo. Jūs varat arī sajaukt ābolus ar ogām - avenēm, aronijām utt. Tāpat var pievienot nedaudz vīnogu, taču tām ir jābūt noņemtām no ķekariem. Ļoti garšīga ābolu sula sanāk ar ingveru. Jau iepriekš atvainojamies, bet mēs nevarēsim izspiest sulu no plūmēm, bietēm un cidonijām, jo mūsu iekārtas nav piemērotas sulu spiešanai no šiem produktiem. Sulas izgatavošanai nepieciešami nepārauguši, tīri āboli, jo no tā ir atkarīga sulas kvalitāte un tās uzglabāšanas ilgums. Saņemot ābolus, mēs tos mazgājam ar augstspiediena ūdens strūklām. Pēc tam āboli nonāk smalcinātājā, un iegūtā masa tiek nospiesta ar lenšu presi, un iegūtā sula filtrēta caur īpašiem filtriem, kā rezultātā iegūstam skaidru un garšīgu sulu. Svaigi spiesto sulu karsē līdz temperatūrai 78-80 ° C un iepilda maisos ar iebūvētu krāniņu. No aptuveni 100 litriem ābolu (kas ir aptuveni tikpat kg) var iegūt apmēram 70 litrus sulas. 

Mēs iesakām vest ne mazāk kā divus maisus ar āboliem.